Kanye West îşi doreşte că nunta să fie un eveniment „mai mare ca nunta regală!”

Distribuie

Rapperul american Kanye West a angajat cinci asistenţi pentru a-l ajuta să organizeze nunta să cu vedeta TV Kim Kardashian, artistul dorindu-şi că evenimentul să fie unul dintre „cele mai mari din lume”. O sursa apropiată rapperului a declarat că acesta îşi doreşte „să fie unul dintre cele mai mari evenimente din lume, cu acrobaţi, dar şi o serie de programe speciale din partea prietenilor săi, inclusiv a lui Jay-Z”.

Chiar a sugerat că ar vrea să închirieze elefanţi pentru el şi Kim care să îi conducă la altar şi să comande pentru aceştia măşti Maison Martin Margiela„, a mai spus sursa, informează kanald.ro.

De asemenea, acesta a angajat cinci persoane pentru a-l ajuta să organizeze nunta. Sursa a adăugat: „Vrea că evenimentul să aibă loc în Los Angeles. A angajat deja cinci asistenţi pentru a-l ajuta cu organizarea şi a glumit că vrea un eveniment mai mare ca nunta regală, a prinţului William, din aprilie 2011”.

Kim Kardashian ar urma să poarte aproximativ patru rochii de mireasă, create de designerul Ricardo Tisci sau de Valentino, iar Kanye nu vrea ca la ceremonie să fie filmat pentru show-ul „Keeping Up With the Kardashians”, mai mult pentru a o supara pe mama vedetei şi managerul Kris Jenner. „Kris vrea ca totul sa apară în emisiune, dar Kanye nu se lasă convins”, a completat sursa. 

Kanye West a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie – ziua în care starleta a împlinit 33 de ani – în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.


Distribuie