Justin Timberlake a PLÂNS pe scenă! VIDEO

Distribuie

Justin Timberlake a fost emoționat până la lacrimi de un băiețel care i-a dăruit, în plin concert, un cadou de ziua lui.

Imaginile video cu artistul care plânge au făcut inconjorul planetei și senzație pe site-urile de socializare. Reacția lui Justin l-a șocat până și pe băiețel: “Am zece ani, dar te ascult încă de când aveam doi ani”. Atât i-a trebuit artistului, că a și izbucnit în lacrimi. Apoi i-a mulțumit micuțului: “Hey, omule, cel mai mișto cadou ever! Pentru că un gentleman nu are niciodată suficiente papioane. Te iubesc, puștiule. O să-l port de Crăciun”, a spus Justin, în timpul concertului susținut în Brooklyn, New York. A continuat, apoi, să cânte, după ce și-a șters lacrimile. “La naiba, m-am emoționat!” a mai zis el.

La concertul lui Timberlake, surprizele s-au ținut lanț. Beyonce a dansat pe scenă cu Taylor Swift, în timp ce Justin și Jay-Z au “rap-uit” împreună.

Pentru reacția lui, Justin Timberlake a atras, și mai mult, simpatia fanilor.  O admiratoare se întreabă pe Twitter: “Daca plânge când primește cadou de la un fan, ce-o să facă atunci când Jessica naște?” Pentru că da, Justin şi Jessica Biel, aşteptă acum un copil.

Cine-ar fi crezut că tocmai Justin Timberlake o să-i dea dreptate lui Dan Bitman care spune că “Şi băieții plâng câteodată”?

1music.ro


Distribuie
..