Justin Bieber, implicat într-un NOU SCANDAL cu droguri

Distribuie

Justin Bieber este implicat într-un nou scandal legat de droguri. De această dată poliţia a descoperit, la graniţă cu Canada, marijuana şi cocaina într-unul din autocarele din caravana de turneu al artistului.

Punguţele cu droguri, găsite în unul din autocare au fost confiscate,  iar şoferul autocarului a fost înştiinţat că va trebui să răspundă în faţa justiţiei, înainte de a i se permite să plece mai departe. Potrivit  TMZ, Justin Bieber nu s-ar fi aflat în autocarul cu pricina.

Faptul că Justin se alintă cu droguri este deja cunoscut. În urmă cu câteva luni tânărul a fost fotografiat în timp ce fuma marijuana în camera de hotel în compania prietenilor.

Podul Ambassador, situat la graniţă cu Canada, acolo unde a avut loc descoperirea, a devenit principalul punct de control pentru depistarea drogurilor.

Justin Bieber nu este prima vedetă care a fost implicată într-un astfel de scandal. Rihanna, de asemenea a avut un incident similar. Agenţii au descoperit, cu ceva timp în urmă, în unul dintre autocarele cu care artista se afla în turneu, canabis.


Distribuie
..