Justin Bieber a plâns în instanţa de judecată. VIDEO & FOTO

Distribuie

Justin Bieber, 19 ani, a ajuns la închisoare în dimineaţa zilei de joi după ce politiştii din Miami Beach l-au arestat pe artist pentru că a depăşit viteza legală şi conducea maşina sub influenţa alcoolului. Justin a stat doar câteva ore după gratii şi a fost eliberat pe cauţiune de 2500 de dolari. La ieşire, Justin şi-a salutat fanii şi a ţinut să facă mare spectacol.

Justin Bieber a ajuns la închisoare după ce politiştii din Miami Beach l-au arestat sub trei capete de acuzare: DUI, conducerea unui vehicul cu un permis expirat şi pentru faptul că s-a opus arestului, fără a se ajunge însă violentă. Joi după-amiază Bieber a ajuns în faţa unui judecător printr-o transmisie web live şi a fost eliberat din închisoare după ce cauţiunea a fost stabilită la 2500 de dolari.

Dacă Justin părea insensibil în faţa judecătorului, surse din cadrul politiei au declarat că artistul a început să plângă în momentul în care a fost condus din nou în celulă, scrie ADPM.  Când a ieşit însă din închisoare, Justin a făcut show şi şi-a salutat fanii prezenţi urcându-se pe plafonul SUV-ului angajat să-l ducă la hotel.


Distribuie
..