Justin Bieber a leşinat în timpul spectacolului din Londra

Distribuie

Justin Bieber le-a dat mari emoţii fanilor săi. Cântăreţul canadian, în vârstă de 19 ani a întrerupt concertul de pe O2 Arena din Londra, după ce a leşinat.

Artistul nu va uita prea curând concertul din ziua de joi. După ce a  avut probleme de respiraţie pe tot parcusul concertului, acesta  şi-a pierdut cunoştinţa, fiind nevoit să întrerupă show-ul.

Managerul artistului a ieşit  în scenă să le comunice  fanilor, că Justin se află  în atenţia echipei de la urgenţă. El a mai adăugat că medicii i-au recomandat să meargă la spital pentru o investigaţie medicală  la plămâni.

Deşi se simţea destul de ameţit, Bieber a insistat să se întoarcă pe scenă, la fanii săi.  A finalizat spectacolul , iar mai apoi a mers la spital.
În ultimul timp, tânărul artist  provoacă multe semne de întrebare pentru fani, în ceea ce priveşte  starea sa fizică şi psihică.  Fanii speră că idolul lor nu va cădea pradă drogurilor.

Din păcate, solistul în vârstă de 19 ani, păţeşte asta nu pentru prima oară. În urmă cu un an, Bieber, a leşinat  şi  s-a lovit cu capul de scenă, în timpul unui concert din Paris.


Distribuie
..