Julia Roberts şi Richard Gere, SĂRUT pasional după 25 de ani de la premiera filmului ”Pretty Woman” | Uite CUM fac asta acum

Distribuie

Regizorul şi actorii din distribuţia celebrului film ”Pretty Woman” (”Frumuşica”) s-au reunit pentru prima oară într-o emisiune de televiziune, marţi, la 25 de ani de la premiera filmului.

Actorii Julia Roberts, Richard Gere, Hector Elizondo şi Laura San Giacomo  s-au întâlnit cu regizorul Garry Marshall, în platoul emisiunii ”Today”, difuzată de postul american de televiziune NBC.

Ei au povestit amănunte mai puţin despre film, iar starurile Julia Roberts şi Richard Gere nu au ezitat să le facă pe plac fanilor şi să se sărute pasional (foto jos).

Filmul, care a avut premiera în 1990, a devenit cea mai celebră comedie romantică din toate timpurile. Însă, pelicula îndrăgită de milioane de fani este foarte diferită de proiectul iniţial.

Conform scenariului iniţial, filmul trebuia să fie o dramă fără final fericit, care vorbea despre dependenţa de droguri.Titlul fimului trebui să fie „3000”, iar rolurile principale să fie interpretate de Michelle Pfeiffer şi Al Pacino.

Tonul filmului s-a schimbat când Michelle Pfeiffer  a fost înlocuită în rolul principal de Julia Roberts, care l-a convins ulterior pe Richard Gere să se alăture şi el proiectului, deşi nu a fost prea încântat de scenariu.libertatea.ro


Distribuie
..