Jude Law a apărut gol-goluţ într-un film, în care joaca alături de Madalina Ghenea | VIDEO

Distribuie

“Dom Hemingway”, este o comedie neagră, în care îi are în rolurile principale pe Jude Law, Demian Bichir şi Madalina Ghenea. Premiera peliculei a avut loc la Toronto Film Festival şi va fi lansată în cinematografele din întreaga lume începand cu luna aprilie 2014. În trailerul filmului, Jude Law apare complet dezbracat.

Filmul în care Madalina Ghenea joacă alături de Jude Law, Emilia Clarke şi Demian Bichir se bucură acum şi de un trailer, în care actorul britanic apare gol-goluţ şi este protagonistul unor scene de amor cu frumoasa româncă. Comedia neagră “Dom Hemingway” a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto şi va fi lansată în Statele Unite pe 4 aprilie 2014.

Jude Law intră în pielea unui personaj care îşi recâştigă libertatea după 12 ani petrecuţi după gratii şi care încearcă să obţină o sumă uriaşă de bani de la seful lui Mr Fontaine (Bichir), pentru că şi-a ţinut gura tot acest timp şi nu a dezvăluit poliţiei secrete care-l puteau înfunda şi pe acesta în închisoare. După o experienţă în care era cât pe ce să-şi piardă viaţa, Dom încearcă să reia legatura cu fiica lui, jucată de Emilia Clarke. Madalina Ghenea joacă în acest film rolul iubitei lui Jude Law.


Distribuie
..