Johnny Depp SE CĂSĂTOREŞTE! VEZI unde va avea loc nunta

Distribuie

Actorul Johnny Depp, în vârstă de 51 de ani, şi logodnica sa, Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, se vor căsători la sfârşitul săptămânii viitoare într-o ceremonie ce va fi organizată..

Ceremonia va fi organizată pe insula privată deţinută de starul hollywoodian în Bahamas, afirmă presa americană, citată de dailymail.co.uk.

Potrivit New York Post, actorul şi iubita lui vor rosti jurămintele de credinţă în weekendul 7-8 februarie. Aceeaşi publicaţie afirmă că doar 50 de invitaţi vor asista la ceremonia ce va avea loc pe insula privată Little Hall’s Pond Cay din Bahamas.

Spaţiile de cazare de pe această insulă tropicală cu un peisaj idilic sunt limitate, iar mulţi dintre invitaţi vor locui în acel weekend pe iahtul privat al starului american, Vajoliroja.

Printre persoanele aşteptate să participe la eveniment se numără membri din familia miresei, dar şi cei doi copii pe care Johnny Depp îi are din relaţia sa cu Vanessa Paradis.

Johnny Depp a cumpărat acea insulă privată în 2004 cu 3,6 milioane de dolari.

Presa americană spune că starul hollywoodian şi logodnica sa au ales să se căsătorească în weekendul 7-8 februarie, întrucât programele lor deosebit de aglomerate nu le-ar fi permis să facă acest pas în viitorul apropiat.

„Ea filmează acum un lungmetraj la Londra, iar el se pregăteşte pentru filmările de la următorul lungmetraj din franciza «Piraţii din Caraibe», care va fi turnat în Australia. Acesta este singurul weekend din viitorul apropiat pe care ei puteau să îl petreacă împreună”, a dezvăluit o sursă.

Pentru ceremonia de nuntă, Amber Heard va purta o rochie de mireasă creată de Stella McCartney.

Actorul şi iubita lui, care s-au cunoscut în 2011 în timpul filmărilor de la „The Rum Diary”, au confirmat că s-au logodit în luna ianuarie 2014, după o relaţie care începuse cu mai puţin de doi ani în urmă, şi au organizat o petrecere de logodnă în luna martie.

La acea petrecere organizată în stil medieval, la Carondelet House din Los Angeles, au participat rockerii Marilyn Manson şi Steven Tyler, producătorul de film Jerry Bruckheimer şi cântăreaţa Mandy Moore.

Starul hollywoodian a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii – Lily-Rose, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani. Anterior, Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison din 1983 până în 1985. A fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder şi a avut o relaţie intens mediatizată cu modelul britanic Kate Moss.

gandul.info


Distribuie
..