INCREDIBIL ce l-a pus să facă pe Johnny Depp, proaspăta soţie

Distribuie

Ajuns la 51 de ani, Johnny Depp nu mai are metabolismul de la 20 şi a luat proporţii în ultimul an, mai ales că a reuşit, în sfârşit, să se lase şi de băutură. Însă kilogramele în plus nu sunt deloc pe placul proaspetei lui neveste, actriţa Amber Heard, care l-a pus la slăbit.

De mai bine de 6 luni, de când s-a lăsat de alcool, Johnny Depp a înlocuit băutura cu mâncarea, iar asta a început să se observe. Artistul s-a îngrăşat mai bine de 10 kilograme şi, chiar dacă la evenimentele mondene se îmbracă în haine croite să-i ascundă burta, tot se vede cu ochiul liber că nu mai are condiţia fizică de anul trecut, când de sub cămaşa de “pirat” se vedeau pătrăţelele definite şi pectoralii, scrie libertatea.ro.

Însă cel mai mult are de “suferit” Amber Heard (28 de ani), proaspăta lui soţie, care îl vrea pe Johnny cu aceeaşi condiţie fizică din perioada în care era râvnit de toate femeile de pe planetă.

Aşa că frumoasa blondă l-a pus la slăbit, angajându- i un antrenor personal şi având grijă să mănânce puţin şi sănătos. Iar Johnny este foarte cooperant, pentru că îşi doreşte să slăbească şi, după cum el însuşi a mărturisit unor amici, nu concepe să ajungă să arate la bătrâneţe precum unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui, Marlon Brando. În ultimii 10 ani de viaţă, actorul din “Naşul” se îngrăşase vizibil şi era departe de imaginea de macho din tinereţe.


Distribuie
..