Johnny Depp ar putea renunţa definitiv la ACTORIE. Care este MOTIVUL

Distribuie

Johnny Depp a şocat fanii săi, anunţând că vrea să îşi ia rămas bun de la cariera de actor. Vestea a fost adusă de către vedetă, în cadrul emisiunii „Breakfast”, de la postul de televiziune BBC.

 Johnny Depp, în vârstă de 50 de ani este hotărât să renunţe la actorie, iar motivul ar putea fi eşecul celui mai recent film al său „The Lone Ranger”.
Actorul însă a adus în argument un cu totul alt motiv:

Sunt lucruri mai liniştite pe care îmi doresc să le fac? Da, cu siguranţă, nu m-ar deranja. Nu spun că o să mă retrag imediat, spun că nu este departe momentul„, a afirmat Depp în cadul emisiunii prezentată de Susanna Reid. Potrivit actorului, principalul scop care prevalează în prezent este să se concentreze pe lucruri mai importante, cum ar fi bătrâneţea.

Se pare că Johnny Depp a atins apogeul carierei sale de actor şi este gata să-şi reorienteze interesele. De-a lungul acestui an, Johnny a pomenit de câteva ori în presă că admite faptul că poate să renunţe la cinematografie. Într-un interviu acordat revistei „Rolling Stone”, vedeta a a declarat că a refuzat nenumărate proiecte, explicând că are nevoie de mai mult timp liber.

Multimilionarul Johhny Depp este considerat unul dintre cei mai profesionişti actori de la Hollywood. Acesta a fost nominalizat la nenumărate categorii ale celor mai prestigioase festivale.  În 2008, acesta a primit titlul de „cel mai bun actor într-o comedie sau muzical”, cu rolul din „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street” , oferit de Globul de aur. 


Distribuie
..