John Travolta a făcut SEX în trei la un hotel

Distribuie

John Travolta o caută cu lumânarea. Căsnicia cu Kelly Preston se află din nou în pragul divorţului, după ce actorul şi-a făcut de cap cu doi necunoscuţi într-un hotel.

„Travolta, sex în trei la hotel”, titrează publicaţia americană „National Enquirer”. Starul i-a fost din nou infidel soţiei, actriţa Kelly Preston (51 de ani). Abia ce în urmă cu un an, nevasta l-a iertat şi s-a împăcat cu el de dragul copiilor, starul de 60 de ani a călcat din nou strâmb. John Travolta a fost prins cu două persoane necunoscute, într-o cameră de hotel, departe de ochii nevestei.

Dar actorul o înşală pe Kelly de 23 de ani încoace, cei doi fiind implicaţi în mai multe scandaluri. În 2008, un sectant scientolog a declarat că John ar avea o relaţie cu starul porno Paul Barresi. Apoi în 2010, publicaţia mai sus amintită anunţa că Travolta şi-a înşelat nevasta însărcinată cu un maseur pe care l-a agăţat pe internet şi i-a oferit bani să facă sex cu el.

Doi ani mai târziu, în 2012, cuplul se afla în pragul divorţului, urmând să-şi împartă averea de 200 de milioane de dolari (647 milioane de lei) şi custodia celor doi copii, Ella Bleu (născută în 2000) şi Benjamin (născut în 2010). Dar până când va mai suporta Kelly iadul prin care trece alături de starul hollywoodian?

click.ro


Distribuie