Joe Cocker a MURIT | Mesaje EMOȚIONANTE de la STARURILE internaționale

Distribuie

Numeroase staruri internaționale au deplâns moartea cântăreţului Joe Cocker, o veritabilă legendă a muzicii rock şi blues, care a încetat din viaţă, luni, la vârsta de 70 de ani.

Cântăreţul britanic, al cărui nume oficial este John Robert Cocker, a decedat la vârsta de 70 de ani, din cauza complicaţiilor generate de un cancer pulmonar, scrie libertatea.ro.

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, este unul dintre numeroşii artişti care au ţinut să aducă pe Twitter un ultim omagiu cântăreţului Joe Cocker: „Te-am iubit cu toţii mereu, ne vei lipsi întotdeauna. Odihneşte-te în pace, Joe!”.

Cântăreţul canadian Bryan Adams a scris şi el un mesaj pe Twitter: „Joe Cocker a murit. Odihneşte-te în pace, bunul meu prieten. Ai fost unul dintre cei mai buni cântăreţi de rock din toate timpurile. Respect. Sunt foarte trist. Ai reprezentat o influenţă uriaşă pentru mine. When The Night Comes (titlul unei piese celebre interpretate de Joe Cocker, n.r.)”.

„Şi mai multe veşti triste, tocmai am aflat ca prietenul nostru drag Joe Cocker a încetat din viaţă. RIP Joe…”, a scris Eric Clapton, pe reţeaua de socializare Facebook, arată Mediafax.

La rândul său, actorul Val Kilmer a publicat următorul mesaj: „Ce voce extraordinară şi originală a plecat dintre noi! Joe Cocker, unul dintre regii din toate timpurile ai muzicii rock’n’roll! Ne va lipsi pentru totdeauna”.

„Odihneşte-te în pace, Joe Cocker! Ce cântăreţ extraordinar!”, a scris, tot pe Twitter, prezentatorul de televiziune Piers Morgan.

Un mesaj asemănător a fost publicat şi pe contul oficial de Twitter al trupei rock Motörhead: „Odihneşte-te în pace, Joe Cocker! Ne vei lipsi tuturor!”.

De asemenea, Ronan Keating a publicat un mesaj pe Twitter: „O mare tristeţe să aud ca Joe Cocker a murit. Ce voce strălucitoare şi unică. Pace”.


Distribuie