Jennifer Lopez nu e singură! INCREDIBIL cu CINE se iubeşte acum vedeta. FOTO

Distribuie

A îngropat securea războiului! Jennifer Lopez i-a mai dat încă o şansă fostului ei iubit, dansatorul Casper Smart. Cei doi au fost surprinşi plimbându-se cu maşina prin Los Angeles.

Actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 45 de ani s-a întors în braţele tinerelului Casper Smart (27 de ani). Deşi s-au împăcat, Jennifer Lopez suflă şi-n iaurt, după ce dansatorul a înşelat-o cu doi transsexuali. Diva încerca să se ascundă de paparazzi, în timp ce se plimba cu maşina, luni, prin Los Angeles, alături de Casper, scrie click.ro.

Cei doi şi-au spus „adio” în luna iunie, după doi ani şi jumătate de relaţie. „Casper are un respect enorm pentru Jennifer şi copiii ei. Încă o iubeşte şi îi pasă de micuţii ei. Nimic nu s-a schimbat de la despărţirea lor”, a declarat un apropiat pentru TMZ. Nici nu-i de mirare, mai ales că JLo, care are în cont 300 de milioane $ (998,3 milioane de lei), îi oferea un salariu oficial de 10.000 $ (33.278 lei) pe săptămână să aibă grijă de gemenii Max şi Emme, de 6 ani, dar şi să-i facă toate treburile casnice. 


Distribuie
..