Jennifer Lopez, în scene HOT cu Ricky Martin. FOTO

Distribuie

Jennifer Lopez şi Ricky Martin s-au întâlnit zilele trecute în Miami, cu ocazia filmarilor pentru videoclipul piesei „Adrenalina”, pe care cele două staruri o interpretează alături de puertoricanul Wisin. Îmbrăcată extrem de sexy, J.Lo a fost surprinsă în câteva ipostaze fierbinţi alături de simpaticul Ricky.

Nu contestă nimeni faptul că munceşte foarte mult, însă Jennifer Lopez pare să se si distreze de minune pe platourile de filmare ale videoclipurilor sale. Cel puţin aşa s-a întâmplat în cazul clipului pe care diva l-a filmat recent, scrie ADPM. Filmările pentru videoclipul piesei „Adrenalina”, pe care Wisin o cântă împreună cu J.Lo şi Ricky Martin, s-au desfăşurat zilele acestea în Miami.

Ricky şi Jennifer sunt prieteni vechi, iar acest lucru a fost clar pentru toată lumea prezentă acolo, care i-a vazut distrându-se de minune împreună în pauzele dintre filmari.

J.Lo a fost fără doar şi poate în centrul atenţiei, fiind înconjurată de o mulţime de bărbaţi, printre care se numără chiar şi iubitul ei, Casper Smart.

Şi nici nu e de mirare, având în vedere că diva a afişat un fizic impecabil, arătând perfect într-o cămaşă cu decolteu adânc şi o fusta complet transparentă, amândouă lăsându-i la vedere lenjeria intimă.


Distribuie
..