Jennifer Aniston, părăsită de iubit, deşi este ÎNSĂRCINATĂ

Distribuie

Actriţa Jennifer Aniston a suferit un nou eşec în dragoste. Iubitul ei, actorul Justin Theroux a părăsit-o pe Jennifer, din cauza că ea a refuzat să aibă o relaţie între New York şi LA. Până nu demult cei doi aveau o relaţie amoroasă de invidiat, iar actriţa a anunţat că este însărcinată.

 Deşi este împlinită pe plan profesional, în viaţa privată vedeta se pare că nu are noroc.

Potrivit presei americane despărţirea a avut loc după ce  logodnicii au avut o ceartă privind viitorul cuplului după căsnicie, în urma căreia Justin Theroux a plecat furios, lăsând-o pe actriţă singură.

Jennifer Aniston  şi Justin Theroux s-au logodit în luna august a anului trecut. Eventuala căsătorie, urma să fie a doua la număr a actriţei. În anul 2000, aceasta a fost căsătorită cu Brad Pitt. După divorţul de Brad Pitt, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată.

Amintim că Jennifer Aniston s-a remarcat graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie „Friends”, difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.


Distribuie