Jennifer Aniston este plină de cicatrice pe faţă! Vezi ce a păţit FOTO

Distribuie

În vârstă de 45 de ani, actriţa americană Jennifer Aniston, considerată una dintre cele mai frumoase vedete din lume. Cu toate acestea, în cele mai recente imagini, diva este de nerecunoscut.

Jennifer Aniston este o femeie extrem de frumoasă şi dorită de foarte mulţi bărbaţi. La 45 de ani, vedeta se prezintă impecabil şi nu-şi arată adevărata vârstă.

Cu toate acestea, Jennifer Aniston a ajuns de nerecunoscut. Ipostazele în care a fost fotografiată sunt greu de văzut. Actriţa americană este îmbătrânită şi are semne pe faţă, look-ul ei fiind total schimbat faţă de cel strălucitor pe care i-l ştie toată lumea.

În plus, şi-a vopsit părul mai închis şi s-a tuns mai scurt. Ba chiar pare că este şi un pic mai plinuţă.

Din fericire, este vorba doar despre o transformare pe care Jennifer Aniston a suferit-o pentru a intra cât mai bine în rolul pe care îl interpretează în pelicula „Cake”.

În filmul „Cake”, Jennifer Aniston joacă rolul unei mama îndurerate, care suferă enorm în urma unui accident de maşină şi încearcă să găseasca sprijin într-un grup de terapie. Filmul, care îi mai are în distribuţie pe Anna Kendrick şi Sam Worthington, urmează să fie lansat în 2015.

libertatea.ro


Distribuie
..