Iubita lui Leonardo DiCaprio e destul de departe de PERFECŢIUNE (FOTO)

Distribuie

Starul hollywoodian se află în vacanţă cu iubita lui, un super model. Dacă din faţă aceasta arată foarte bine, din spate imaginea oferită în costum de baie este total inestetică, trupul tinerei fiind destul de departe de perfecţiune.

Actorul american Leonardo DiCaprio, în vârstă de 39 de ani, se relaxează la St. Tropez alături de noua sa iubită, modelul Toni Garrn, în vârstă de 22 de ani.

Într-un dintre zile, cei doi porumbei au ieşit cu iahtul pe mare. Au profitat din plin de vremea frumoasă, pentru a face plajă, dar şi pentru a se bălăci în apă.

Starul hollywoodian nu mai este în forma fizică de altădată, având burtă şi un aspect total neîngrijit. Din păcate, nici noua lui iubită nu se poate lăuda că arată de nota 10.

Dacă din faţă, Toni Garrn este extrem de atrăgătoare, privită din spate – situaţia se schimbă radical.

Îmbrăcată într-un costum de baie de culoare bleu, Toni a afişat o celulită de toată frumuseţea. Pulpele şi posteriorul sunt năpădite de celulită, dar nici nu au o formă  frumoasă, fiind departe de a fi sexi. Cu toate acestea, blonda nu a părut să aibă vreun complex, defilând pe iaht fără nicio problemă, prin faţa celorlaţi amici cu care se află în vacanţă.


Distribuie
..