Irina Shayk și Bradley Cooper și-au spus „Adio”! Rusoaica și-a găsit deja consolarea în brațele altui bărbat

Distribuie

Deși toată lumea credea că bat clopotele de nuntă, celebrul fotomodel rus Irina Shayk și actorul american Bradley Cooper s-au despărțit. Rusoaica în vârstă de 30 de ani ar fi avut o ceartă cu mama actorului în timpul vacanței de Crăciun, iar acest lucru a dus la destrămarea cuplului ce aveau o relație de aproape un an de zile.

După acest episod Bradley și Irina au început să se certe din cauza mamei actorului, Gloria Campano, cu care acesta are o relație specială. “Au petrecut împreună sărbătorile de Crăciun, iar criza dintre top model și actor intervine într-un moment în care ambii plănuiau să se mute împreună”, a declarat un prieten al cuplului. Se pare că mama lui Bradley nu prea o plăcea pe frumoasa rusoaică, potrivit prietenilor apropiați ai fotomodelului, care spun că Shayk e distrusă de faptul că a trebuit să se despartă de Bradley.

„Irina credea că lucrurile merg minunat între ei și e foarte supărată că lucrurile s-au terminat în acest mod”, a mai adăugat sursa. După mai multe cine discrete în restaurante luxoase din New York, Bradley Cooper și Irina Shayk și-au făcut prima apariție oficială împreună în mai 2015, la gala modei de la Metropolitan Museum (Met Ball). Ultima dată când cei doi au fost văzuți împreună a fost în ajun de Crăciun când au cinat împreună la un hotel de lux din Malibu.

Cu toate acestea, se pare că rusoaica i-a găsit deja înlocuitor actorului, fiind consolată de fotomodelul britanic Stephen James, cu care a mai fost colegă în câteva campanii publicitare.

Sursa: libertatea.ro.


Distribuie
..