Irina Rimeș a dat din nou lovitura! Vezi videoclipul melodiei ”Ce s-a întâmplat cu noi”! VIDEO

Distribuie

Irina Rimes a lansat videoclipul noului single ”Ce s-a întâmplat cu noi”. Muzica și versurile sunt semnate de Irina, la producția piesei lucrând Alex Cotoi și Dj Sava.

Ce s-a întâmplat cu noi” este o baladă sinceră de iubire, emoțiile artistei fiind ilustrate prin versurile pline de sensibilitate. Piesa spune povestea unor îndrăgostiți care s-au îndepărtat unul de celalalt, iar undeva, de-a lungul drumului, au pierdut iubirea ce și-o purtau unul celuilalt.

Anul trecut, Irina Rimes a cântat piesa, în premieră, la evenimentul #SufrageriaIrinei, iar fanii au fost foarte încântați de piesa “Ce s-a întâmplat cu noi” și au așteptat cu nerăbdare lansarea ei. Datorită aprecierii din partea acestora, piesa a fost aleasă ca următor single.

Muzica și versurile sunt semnate de Irina Rimes, iar la producția piesei au lucrat Alex Cotoi și Dj Sava. Videoclipul piesei a fost regizat de Andrei Stan.

După hitul care a făcut-o cunoscută, “Visele”, Irina Rimes continuă sa isi demonstreze talentul si ambitia. Artista a fost revelația anului 2016, single-ul ”Visele” fiind urmat de trilogia ”Iubiri Secrete”, ce cuprinde piese precum “Iubirea noastră mută”, “Da ce tu” și “Haina ta”. Acestea au strâns milioane de vizualizari pe Youtube, iar pentru acest an, Irina pregătește lansarea unui album.

infomusic.ro.


Distribuie
..