ÎNGROZITOR! O interpretă miroase a peşte stricat din cauza bolii de care suferă

Distribuie

Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani, Cassie Graves, suferă de o boală rară, numită trimetilaminuriza. Din cauza bolii, corpul fetei miroase neplăcut, mai exact, ca peștele stricat, iar Cassie nu poate face nimic cu asta.

Această boală, fata a descoperit-o când avea doar 3 ani. Boala apare ca urmare a acumulării de trimetilamină în corpul uman. Împreună cu transpiraţia, urina și aerul expirat, se distribuie materia organică ce are un miros neplăcut. Cassie Graves a spus că viața ei ar fi fost alta dacă nu ar fi suferit de boala urât mirositoare.

„Vă este cunoscut mirosul de pește vechi pe care îl simţiţi la piață?  Aşa miros eu în fiecare zi și pot să fac baie de cel puțin trei ori pe zi, dar nu ajută.” susţine fata.

Există mai multe modalități de a combate trimetilaminurieza, dar niciuna nu garantează vindecarea acestei boli. Cassie Graves intenționează să organizeze o prelegere despre boală, astfel încât oamenii să poată afla mai multe despre ea și, eventual, să-și schimbe atitudinea față de pacienții de la care miroase urât.


Distribuie
..