«Îngeraşii»Victoria’s Secret PLEACĂ din cauza banilor! VIDEO

Distribuie

Şefii celei mai cunoscute firme de lenjerie intimă, Victoria’s Secret, au luat o decizie care, cel puţin pentru moment, pare să se fi întors împotriva lor. Scăzând onorariile vedetelor, acestea au început “să rupă uşa”, lăsând compania exact fără ambasadoarele de marcă…

Dincolo de faima uriaşă adusă de asocierea cu celebra firmă, supermodelele alese să poarte aripile de înger marca Victoria’s Secret se bucurau, până nu demult, şi de un onorariu pe măsură: 1 milion de dolari pe an.

Cele mai “tari” primeau chiar şi 3 milioane, la pachet cu o prevedere contractuală ce interzicea colaborarea cu un alt producător de lenjerie intimă. Iată însă că, în ultimul an, firma şi-a primenit armata de “îngeraşi”, recrutând câteva fete noi pentru show-urile spectaculoase şi pentru cataloage şi reclame. Din acest motiv, cheltuielile s-au mărit, iar boşii au fost nevoiţi să regândească bugetul.

Una dintre măsuri a fost reducerea salariilor supermodelelor deja consacrate, de la 1 milion de dolari la 100.000 de dolari pe an, aşa cum a fost cazul lui Doutzen Kroes. Nu este de mirare, în acest caz, că Doutzen a părăsit firma la sfârşitul anului trecut, motivul oficial fiind “un proiect important în Europa”.

Recent, şi Karlie Kloss a renunţat la podium, iar surse din interior susţin că o vor urma şi alte vedete ale brandului, inclusiv Alessandra Ambrosio: “Nu se mai câştigă aşa de bine. Ăsta ar fi un motiv. Altul este că programul a devenit foarte încărcat, iar fetele nu mai au timp să stea cu familia sau să participe la alte showuri de modă, de unde ar mai câştiga ceva bani. Au ajuns să muncească mult pentru un onorariu ruşinos, aşa că multe dintre ele se reorientează acum”.

libertatea.ro


Distribuie
..