Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre Gabriel Cotabiţă! Ce au descoperit medicii după ce l-au operat

Distribuie

În lipsa unor informaţii oficiale, toată lumea s-a înghesuit să facă speculaţii pe tema stării de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă. S-a spus despre artist că ar fi în moarte cerebrală, dar informaţia a fost demontată de rezultatele investigaţiilor, care arătau, că totuşi, există activitate cerebrală. S-a scris apoi, că Gabi Cotabiţă ar fi in comă indusă.

Puţin probabil, totuşi, ca medicii să fi decis să îl sedeze, din moment ce el era, oricum, într-o comă profundă. Doctorul Nicolae Bacalbaşa a explicat în detaliu care este starea reală a lui Gabriel Cotabiţă şi ce rol au intervenţiile la care a fost supus.

„Nu este o comă indusă, din păcate este vorba despre o comă hipoxică, deci datorită suferinţei cerebrale prin lipsă prelungită de oxigenare, există o reversibilitate a leziunilor, dar această reversibilitate este limitată. Din nefericire, intervenţia în cazul artistului a fost tardivă, leziunile sunt extrem de avansate, şi lucrul ăsta a fost obiectivat. Inima lui funcţionează bine, dar care o respiraţie protejată. Intervenţia nu rezolvă problema leziunilor, ci doar permite respiraţia artificială. Din păcate, situaţia este dramatică,” a spus doctorul Nicolae Bacalbaşa.

antenastars.ro.


Distribuie
..