INCREDIBIL! Câți bani ia Mariah Carey pentru a susține un concert de Revelion

Distribuie

Cântăreaţa americană Mariah Carey va primi un onorariu impresionant, cuprins între 2 milioane şi 5 milioane de dolari, pentru un concert extraordinar pe care îl va susţine în noaptea de Revelion, pe celebra plajă Copacabana din Brazilia.

Artista americană va lansa şi o carte pentru copii, dedicată sărbătorilor de iarnă. Mariah Carey, care are doi copii – gemenii Moroccan şi Monroe, în vârstă de 4 ani – cu soţul ei Nick Cannon, de care s-a separat în 2014, s-a declarat „încântată şi mândră” de faptul că va lansa o carte pentru copii, ce va fi publicată sub forma unei poveşti în imagini, bazată pe cântecul ei de succes din 1994 „All I Want For Christmas Is You”.

„Atunci când am compus «All I Want For Christmas Is You», îmi doream ca acest single să devină un cântec clasic de Crăciun. Sunt foarte mândră de impactul pe care îl are acest cântec, care continuă să creeze noi amintiri pentru fanii lui, în fiecare an. Sunt încântată de faptul că pot să aduc povestea acestui cântec în faţa unei noi generaţii de familii prin intermediul unei cărţi de poveşti ilustrate”, a declarat vedeta americană.

Noul volum include versurile acestui cântec celebru şi spune povestea unei fetiţe care îşi doreşte să primească de Crăciun un căţeluş.

Recent, presa americană a anunţat că Mariah Carey va debuta şi în calitate de regizor de televiziune, cu filmul de televiziune „Mariah Carey’s Christmas Project”, produs de postul Hallmark.

libertatea.ro.


Distribuie
..