Incredibil. Andreea Marin și-a abandonat copiii peste hotare

Distribuie

Andreea Marin nu şi-a mai văzut de aproximativ doi ani copiii pe care i-a adoptat din Niger şi China.

Impresionată de sărăcia lucie a unor copii proveniţi din familii fără posibilităţi materiale, Andreea Marin devenea mai întâi în 2008, apoi în 2010, mama adoptivă a unei fetiţe din Niger, Mariama, şi a unui băieţel din China, Shuanglong.

Ani buni, vedeta s-a ocupat de aceştia, pentru a le asigura un viitor mai bun. ”Adopţia la distanţă nu înseamnă să iei un copil o dată pe săptămână acasă, ci să ai grijă de el consecvent, cel puţin până la 18 ani, să te implici în educaţia lui, să te implici şi sufleteşte. Se numeşte adopţie la distanţă, tocmai pentru că acel copil nu îţi este la îndemână, nu e lângă tine ci trăieşte într-o altă ţară, într-un alt colţ al lumii. Copilul poate să trăiască în ţara lui, dar să aibă o familie care să îl protejeze, care să investească permanent în educaţia şi în sănătatea lui, care să-I dea o şansă la o viaţă mai bună”, mărturisea Andreea Marin.

De când însă l-a cunoscut pe Tuncay Ozturk, paşii Zânei au fost călăuziţi spre alte ţări, europene, ea fiind ocupată cu multe alte proiecte. Astfel că, fetiţa care acum are 14 ani şi băieţelul de 15 ani, nu şi-au mai văzut mama adoptivă de mai bine de doi ani. Cu toate acestea, Andreea nu i-a uitat însă de tot şi le trimite chiar dacă destul de rar, bani pentru școală.


Distribuie
..