Gestul neașteptat al Andreei Bălan care a scandalizat toți românii

Distribuie

După tragedia de vineri seara de la clubul Colectiv, artiștii români au anunțat că-și anulează concertele în următoarea perioadă, însă Andreea Balan nu a făcut asta.

Vedeta și-a postat o fotografie duminică seara din aeroport unde le spunea tuturor că pleacă în SUA pentru a cânta: ”Viața dă lovituri, mai mari, mai mici și câteoadată catastrofale…
Trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce avem, să apreciem oamenii din viața noastră, să evoluăm spiritual și să ne dorim mereu să fim oameni mai buni, să trăim prezentul și să oferim celor din jur bunătate”, a fost mesajul pe care l-a transmis Andreea în dreptul fotografiei.

După imaginea publicată și mesajul transmis mulți dintre prietenii virtuali nu au stat prea mult pe gânduri și au comentat postarea: „Andreea Bălan tu de ce nu ai anulat concertele ca și ceilalți artiști în semn de solidaritate?”.

În replică, artista a răspuns criticilor aduse de un prieten virtual: „Lavinia, eu am concerte acum în America și nu le pot anula eu. Ei trebuie să facă asta dacă vor. În România, nu artiștii au anulat concertele ci organizatorii pentru că e doliu. Ei scriu pe Facebook că le-au anulat ei, dar de fapt statul a interzis manifestările. Aici în America nu au de ce să anuleze ceva. În al doilea lea rând un artist, cântăreț, actor își face meseria indiferent de ceea ce simte. Se poate întâmpla să ai un deces în familie și să nu poți anula pentru că ai contract și totodată oamenii care vin la eveniment nu au nicio vină că tu ai o problemă și prin urmare trebuie să prestezi. Au fost cazuri printre colegii mei, cu un părinte decedat și ei au cântat sau au jucat într-o piesă de teatru în ziua înmormântării”.

realitatea.net.


Distribuie