Încă un SCANDAL între Oana Zăvoranu şi Pepe

Distribuie

Oana Zăvoranu a luat foc după ce fostul soț, Pepe, i-a extras din cont 500 de euro, printr-un executor judecătoresc, reprezentând o parte din banii pe care aceasta avea să-i dea după ce a pierdut procesul de calomnie și insultă.

Pepe și Oana Zăvoranu au avut parte de un divorț cu scandal, în care s-auaruncat cuvinte grele, și de-o parte și de alta. În urma acestora, fosta soție a artistului s-a ales cu un proces de calomnie și insultă, pe care l-a pierdut în urmă cu mai bine de un an de zile.

Potrivit unei decizii judecătorești, rămasă definitivă, Zăvoranca are să-i plătească lui Pepe daune de 10000 de lei. Cum aceasta a încălcat termenul de plată, s-a trezit executată silit, cu 500 de euro, singurii banii care i-au fost găsiți într-un cont. Pusă în fața faptului împlinit, bruneta și-a vărsat toți nervii asupra fostului soț pe pagina sa de socializare, pe care l-a făcut din nou ”țigan”. Totodată, ea a anunțat că în această seara va dona banii public, deși, legal, acest lucru ar fi ca și nul și nu ar scăpa-o de plata directă a datoriei către Pepe. ”În fine, azi în mod public voi înmâna plicul cu diferența de bani până la 10000 roni public la tv, ca să mă asigur și eu și voi care încă mai credeți în basme nemuritoare, că țiganii dau ceva fără să știe că te ții de capul lor… la ei promisiunile sunt ca și regulile… pentru a fi încălcate, că zic ei ‘ românii sunt și proști și uituci”….nu e cazul meu care sunt deja ‘specialistă’ în țigani escroci și mincinoși, și îi voi arăta lui Ionuț cel cu coc și bigudiuri în păr și tuns cu ciobul, că tot eu sunt șmecheră și șefa  lui… sâc!!!!”

libertatea.ro


Distribuie
..