ÎN SFÂRŞIT! Carla’s Dreams a lansat VIDEOCLIP-ul la piesa „Te Rog”

Distribuie

Câteva zile în urmă, Carla’s Dreams a lansat piesa „Te rog”, care a adunat deja peste 500 de mii de vizualizări. Astăzi ne-a bucurat şi mai mult cu noul său videoclip mega aşteptat de fanii de pretutindeni!

După colaborări sonore cu INNA, pentru piesa “P.O.H.U.I”, Loredana Groza, pentru piesa “Lumea ta”, și Delia, pentru “Cum ne noi”, nonconformiștii Carla’s Dreams ajung din nou în sufletele românilor cu o noua piesă puternică, de suflet, intitulată „Te Rog„. Şi de data asta interpretul a ales să colaboreze cu talentata interpretă din România, Inna, care a apărut în câteva secvenţe a videoclipului. Ea este eroina despre care cântă Carla’s.

Noua piesă este una sufletistă şi atinge cele mai lirice note ale sufletului celui îndrăgostit, iar videoclipul face acest produs muzical şi mai cool.Acum câtev minute echipa Carla’s Dreams a lansat oficial videoclipul la piesa „Te rog” şi a mulţumit tutoror celor care au participat la crearea acestuia.

Nu în ultimul rând i-a trimis un mesaj discret şi interpretei Inna, care a participat la filmările clipului, dar n-a uitat nici de fani.

„Pentru că toţi avem ferestre prin care privim spre trecut sau viitor.
Mulţumim tuturor celor care au luat parte în acest proiect. Dar cel mai mult Vouă! 
Global Records BR Films 
Inna, tu ştii ,)
V-am cuprins!” a scris Carla’s Dreams pe pagina sa oficială de facebook

 


Distribuie
..