În lenjerie şi cu o jucărie SEXUALĂ în mână! Iată cum a apărut o vedetă la un eveniment! FOTO în articol

Distribuie

O starletă din Statele Unite, care a cunoscut celebritatea după ce a rămas însărcinată la vârsta de 16 ani şi a apărut într-un reality-show, „Gravidă la 16 ani”, a avut o apariţie porno pe covorul roşu. Vedeta a participat la petrecerea de lansare a unui magazin de jucării sexuale, şi a venit în lenjerie intimă, având în mână un mulaj din cauciuc ce reproducea organele genitale feminine.

Farrah Abraham, devenită celebră după ce a participat la reality-show-ul „Gravidă la 16 ani”, de la un post TV din America, a fost atracţia serii la petrecerea de lansare a unui magazin de jucării sexuale de peste Atlantic.

Tânăra a venit într-o costumaţie ce aducea cu o lenjerie intimă şi purtând în mâini un mulaj din cauciuc ce semăna cu organele genitale feminine. Nu doar că a defilat cu respectivul obiect prin faţa jurnaliştilor, însă a avut şi câteva ipostaze perverse în care a stat la fotografiat, scrie libertatea.ro.

Farrah Abraham este o vedetă de televiziune, în vârstă de 23 de ani, devenită cunoscută în urma participării ei, în 2009, la show-ul Gravidă la 16 ani, în care a fost urmărită întreaga perioadă de sarcină a adolescentei, însă şi primele luni în calitate de mamă. Apoi a fost distribuită în serialul „Mama adolescentă”, în care a apărut între 2009 şi 2012. Ea a lansat şi un album muzical, în august 2013, dar şi o carte cu numele „Visul meu de adolescentă s-a sfârşit”.


Distribuie
..