In Franţa e DOLIU NAŢIONAL, iar Andreea Bălan FACE ASTA

Distribuie

Parizienii nu zâmbesc astăzi, iar în Franţa este zi de doliu, după atacul sângeros de ieri de la săptămânalul de satiră „Charlie Hebdo”. O lume întreagă este în stare de şoc, după ce 12 persoane, dintre care 10 jurnalişti, au fost executaţi cu sânge rece de extremişti islamişti, iar mesajele de solidaritate curg în valuri pe reţele de socializare. Andreea Bălan pare să nu aibă habar de toate acestea.

Cu iubitul american la pachet, blonda a plecat să colinde lumea. După Egipt şi piramidele sale celebre, cei doi îndrăgostiţi au mers să vadă Parisul.

Pe o vreme nu tocmai prielnică plimbărilor, parcă în ton cu starea de spirit a fancezilor, Andreea a ţinut morţiş să facă tradiţionala poză de la „poalele” Turnului Eiffel, punct turistic care, aseară, s-a scăldat în întuneric în semn de respect pentru victimele celui mai sângeros atac terorist din ultimii 20 de ani.

Veselă şi foarte îndrăgostită, Andreea se fotografiază zâmbitoare cu celebrul turn în fundal, iar poza o postează pe pagina ei de socializare, împărţind fanii în două: cei care apreciază puterea financiară care îi dă libertate de mişcare artistei şi cei care o urechează că nu ţine cont de tristeţea francezilor şi se distrează necondiţionat.

libertatea.ro


Distribuie
..