În bikini la 40 de ani. Soţia lui Stas Mihailov şi-a etalat silueta pe o plajă din Muntenegru | FOTO în articol

Distribuie

Deşi are 40 de ani, Inna, soţia cântăreţului Stas Mihailov, are o siluetă perfectă şi nu ezită să o etaleze pe internet. În timp ce întreaga familie Mihailov îşi petrece vacanţa în Muntenegru, femeia dezvăluie pe reţelele de socializare fotografii inedite din vacanţă. În obiectivu au nimerit nu doar membrii familiei, dar şi Inna, în ipostaze sexy.

Se pare că Stas Mihailov nu are de gând să se întoarcă, în scurt timp, la Moscova, întrucât întreaga familie a artistului vrea să mai savureze din temperatura de peste +32, din Muntenegru. Atmosfera caniculară o transmite şi Inna, prin pozele sale, la fel de fierbinţi.  

Stas Mihailov este capul unei familii numeroase: anul trecut, soţia artistului a dat naştere celui de-al şaptelea copil. Soţii au împreună doi copii: Ioana (3 ani) şi Maria (9 luni). Mai mult, artistul mai are un băiat pe nume Nikita (11 ani), de la precedenta căsătorie şi o fiică pe nume Daria (7 ani). Şi Inna are doi copii de la prima căsătorie cu fotbalistul Andrei Kanchelskis: Andrei (19 ani) şi Eva (13 ani). 


Distribuie