IMPRESIONANT! Muzica noastră este cântată în limba kazahă VIDEO

Distribuie

Showbizul autohton ia amploare pe zi ce trece. Dovadă este aprecierea artiştilor străini care sunt gata să cumpere muzica produsă la noi şi să o licenţieze în propria ţară. Este şi cazul lui Andrei Tostogan, producătorul lui Katy Rain şi Nicoleta Gavriliţă, care a cucerit cu muzica sa, chiar Kazahstanul. Acum piesa nu mai sună în varianta sa originală, ci în limba kazahă.

Piesele fabricate în Moldova au sunat în multe limbi, dar este prima dată când o melodie de la noi este cîntată în limba kazahă.Arman Hasenov, este un interpret bine cunoscut în Kazahstan, acesta a îndrăgit nu doar muzica noastră, ci întreg plaiul moldovenesc. Aşa că a hotărât să rămână în Chişinău pentru mai mult timp ca să filmeze şi un videoclip la noua piesă.

Artistul nu a vrut să dezvăluie suma pe care a achit-o pentru piesa compusă de Andrei Tostogan, dar ne-a mărurist că ia plăcut Moldova şi a ţinut să-şi filmeze videoclipul în Chişinău pentre femeile frumoase de la noi şi pentru a se lăuda că noul său proiect filmat peste hotarele Kazahstanului.


Distribuie