ÎMPĂCAREA ANULUI! Andreea Bălan şi Keo sunt din nou împreună

Distribuie

Chiar dacă s-au despărţit într-o atmosferă deloc plăcută, Andreea Bălan şi Keo par să fi revenit la sentimente mai bune. Cei doi au îngropat securea războiului dintre ei şi au reluat relaţia… dar numai pe plan profesional.

Andreea Bălan pare să fi trecut peste toată suferinţa provocată de fostul său iubit, Keo. Blondina a încercat să lase în spate infidelitatea artistului şi toate neplăcerile care au survenit de aici, atât pe plan personal cât şi în carieră, notează cancan.ro.

Se pare că cei doi s-au împăcat, dar numai din punct de vedere profesional. Aşa se face că, la începutul acestei săptămâni, Andreea şi Keo şi-au reînceput colaborarea, în studioul artistului.

Conform unor surse din anturajul celor doi, Keo este foarte fericit că a reuşit să o înduplece şi atât pe Andreea, însă speră că în viitorul apropiat să o recucerească în totalitate. El se bazează pe faptul că blondina are o relaţie la mii de kilometri distanţă şi, conform unei vorbe din popor, “ochii care nu se văd se uită”!

După opt ani de relaţie, colaborări şi alte planuri făcute împreună, cei doi s-au despărţit în primăvara acestui an. Chiar dacă au încercat să fie cât se poate de civilizaţi, Andreea nu s-a mai putut abţine în cadrul unui interviu şi a izbucnit în lacrimi, spunând că şi-ar fi dorit să îi ofere bunicii sale un strănepot.


Distribuie
..