IMAGINILE DURERII. Ce nu s-a văzut la televizor la inmormântarea Antastasiei Cecati

Distribuie

Durere fără margini la înmormântarea Anastasiei Cecati. Aceasta a fost petrecută, marți, pe ultimul drum de către familia sa. Au venit să-și ia rămas bun de la Anastasia, foștii colegi, prieteni, cunoscuți din România, dar și cei care i-au apreciat activitatea.  

Funeraliile au avut loc la Cimitirul Sfântul Lazăr din Capitală. Răpusă de durere, mama Anastasiei a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar după ceremonia funerară ea a fost transportată la spital.

Tot marți a fost înmormântat şi soţul Anastasiei, Alexei Mitachi care a sărit în gol după ce şi-a înjunghiat iubita. Cei doi au lăsat orfană o fetiță de doar 3 săptămâni.

Cunoștințele bărbatului au spus că Anastasia i-a cerut soţului să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, pe numele ei.

Totodată, unele surse au spus că fotomodelul Anastasia nu-i permitea lui Alexei sa îşi viziteze copilul de doar 20 de zile, iar pentru fiecare vizită aceasta cerea câte 1.000 de euro. Aceştia mai comunică că Alexei ar fi cumpărat o vizită înainte de crimă. 

Anastasia Cecati era o persoană cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”. Tot în țara vecină, Anastasia Cecati a ocupat locul secund în concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre cum ar fi GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”.


Distribuie
..