IMAGINI-ŞOC! Alexandra Stan, bătută cu cruzime de către propriul manager

Distribuie

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost bătută fără milă, sâmbătă de către impresarul său, Marcel Prodan. Pentru a motiva lipsa artistei de la concerte, managerul a anunţat fanii că aceasta ar fi suferit un accident rutier. Alexandra, însă a intervenit luni cu alte declaraţii şi poze în care demonstrează că a fost desfigurată crud.

Totul este o minciună, nu am avut nici un accident de maşina. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital“, a declarat artista pentru cancan.ro.

Potrivit declaraţiilor Alexandrei  pentru RomaniaTV,  managerul a lovit-o sâmbătă în studioul de înregistrare. Conflictul a început când artista şi-a exprimat nemulţumirile pe seama banilor şi anume pe faptul că primea foarte puţin din adevăratul venit.  Astfel, cântăreaţa a fost bătută până la leşin, iar după ce şi-a revenit a fost luată cu forţă în maşină. Pe drum, Alexandra a coborât din maşină, iar ulterior a fost  preluată de un echipament de poliţie din Constanţa şi transportată la spital. 

Totul a durat vreo doua ore. Fanii mei plang pentru mine. Se tem ca sunt pe moarte. Am depus plangere la poliţie. Si-a bătut joc de munca mea„, a mai adăugat artista.

Unele vedetele din România au intervenit imediat cu mesaje de susţinere în favoarea Alexantrei. Cântăreaţa Delia a scris următoarele cuvinte pe pagina de Facebook:  „Fetelor, să nu staţi în situaţia asta nici 5 minute… după prima palmă dată!!! Curaj! Demnitate! Stop violenţei de orice natură!!!!„.

Alexandrei Stan este una dintre puţinele artiste din România, care a devenit populară pe piaţa internaţională. Artista a obţinut  un succes extraoridinar  în toata lumea, inclusiv în SUA, cu Mr.Saxobeat.


Distribuie
..