Imagini GROAZNICE cu fosta logodnică a lui CĂTĂLIN BOTEZATU. FOTO

Distribuie

Valeria Marini este italianca ce a fost pentru ceva timp logodnica de peste hotare a lui Cătălin Botezatu. După despărţirea de acesta, se pare că Valeria a început să se cam neglijeze. Câteva fotografii realizate de paparazzi o arată pe blondă în ipostaze ruşinoase.

La 46 de ani, italianca nu mai e deloc o tinerică, iar asta se poate vedea pe trupul ei, expus din belşug la plajă, în costum de baie: pielea de pe mâini, burtă, fund şi abdomen se pare că a pierdut lupta cu gravitaţia, scrie libertatea.ro

Mai mult, vedeta s-a iritat şi pe fese, făcându-şi apariţia pe nisipul fierbinte cu nişte chiloţi decupaţi, care îi scoetau la iveală bubele de pe fund, dar are şi o celulită de toată „frumuseţea” care i-a împânzit burta, coapsele şi posteriorul.

Valeria Marini este faimoasa datorită performaţelor sale în teatru şi film. Ea a avut apariţii spectaculare în calendare, reviste şi reclame, iar în România a devenit cunoscută mai ales după relaţia de câteva luni pe care a avut-o cu designerul Cătălin Botezatu.


Distribuie