Ieri s-a spus că a iesit din comă, azi familia regretatei Whitney Houston a anunţat teribila veste! FOTO

Distribuie

Familia regretatei Whitney Houston a făcut declaraţii şocante despre starea de sănătate a lui Bobbi Kristina, la scurt timp după ce tatăl său a anunţat ieri, după întâlnirea cu medicii pe care a avut-o la spital, că se simte mai bine.

Weekend-ul trecut, Bobby Brown a declarat în timpul unui spectacol că fiica lui de 22 de ani a deschis ochii şi l-a privit. Mai mult, ieri, el a fost fotografiat de paparazzii în timp ce a mers la spital unde a discutat cu medicii despre starea de sănătate a lui Bobbi Kristina, notează spynews.ro.

După întâlnirea pe care a avut-o cu specialiştii care o îngrijesc pe fiica regretatei artiste Whitney Houston într-o clinică din Georgia, rapperul Bobby Brown le-a spus jurnaliştilor de la TMZ că starea de sănătate a fiicei sale s-a îmbunătăţit, iar doctorii au declarat că „ea va avea o viaţă lungă”, fără să dea alte amănunte.

Fanii nu au avut prea multe momente de bucurie, pentru că familia regretatei Whitney Houston a declarat că nimic din ceea ce s-a scris zilele acestea în presă nu este adevărat. Rudele lui Bobbi Kristina au spus că ea încă este conectată la aparate şi că starea ei de sănătate nu s-a schimbat deloc. Mătuşa sa, Pat Houston, a fost şi ea fotografiată în timp ce a vizitat-o la spital.

Bobbi Kristina, fiica regretatei artiste Whitney Houston, a fost găsită în stare de inconştienţă în cadă, în propria locuinţă, pe 31 ianuarie şi de atunci ea se află în comă, în spital.


Distribuie
..