Idilă de NOIEMBRIE! Keanu Reeves şi Charlize Theron s-au cuplat în realitate

Distribuie

În sfârşit au recunoscut că au o relaţie amoroasă! Keanu Reeves şi Charlize Theron formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, informează revista americană OK!. Charlize Theron (38 de ani) şi Keanu Reeves (49 de ani) sunt colegi şi prieteni de mulţi ani. După ani de speculaţii privind relaţia lor, o sursă din apropierea celor doi actori a dezvăluit că plănuiesc în sfârşit să şi-o oficializeze.

 Se zvoneşte că băieţelul adoptat de Charlize, Jackson (2 ani), i-a apropiat foarte mult şi îi face să se comporte ca o familie.

Se pare că frumoasa actriţă caută un tată pentru fiul ei, mai ales că băiatul a prins drag de Keanu. Actorul a fost devastat, când iubita lui, Jennifer Syme, a murit într-un accident de maşină în 2001, iar cu doi ani în urmă îi născuse o fetiţă moartă, scrie click.ro.  Singurul lui sprijin a fost Charlize, care i-a rămas alături tot timpul.

Zvonurile despre posibila relaţie amoroasă între Keanu Reeves şi Charlize Theron au circulat încă de pe vremea când erau colegi de platou la drama romantică „Idilă de noiembrie” (2001). Cei doi se cunosc de când au format un cuplu căsătorit în filmul „Avocatul diavolului” (1997).


Distribuie