Iată CUM arată şi cât de stilată este Monica BELLUCI de Moldova! FOTO în articol

Distribuie

Este una dintre cele mai senzuale prezentatoare de la noi şi nu în ultimul rând o profesionistă în domeniu, iar asemănarea ei cu Monica Belluci, dă fiori.

Prezentatoarea emisiunii ”Tema zilei” de la Canal 2, Tatiana Pașcovschi s-a lăsat fotografiată într-un pictorial de excepţie. Stilată, senzuală şi cu bun gust, prezentatoarea şi-a demonstrat silueta perfectă, nu în ultimul rând ţinutele pe care le consideră în vogă. Este o fire modestă şi nu îi place să recunoască că e foarte stilată, în acelaşi timp mărturiseşte că are o garderobă care i se potriveşte şi o caracterizează. Nu am putut trece asemănarea acesteia cu frumoasa, Monica Belluci. Deseori şi colegii îi atribuie acest nume, iar Tatiana recunoaşte că îi place această asemănare, chiar dacă nu prea observă tangenţe cu faimoasa actriţă.

Îi place să fie bună în ceea ce face, iar pentru asta munceşte mult şi se documentează despre toate schimbările din diverse domenii. Tatiana a mai spus că emisiunea „Tema zilei” îi cere atenţie şi analiză sporită.

Este o femeie de la care poţi să iei exemplu, e frumoasă, talentată şi totodată o prezenatoare care este bine informată despre politică, problemele cu care se confruntă societatea şi guvernarea. Mai mult ca atât, ştie să pună în situaţii dificile pe cei care „nu sunt în temă” cu tot ce se petrece în Republica Moldova.

Tatiana Paşcovschi

Tatiana Pascovschi

Monica Belluci

Tatiana Pascovschi

 

Tatiana Pascovschi

 

Tatiana Pascovschi

Tatiana Pascovschi

Tatiana Pascovschi

Tatiana Pascovschi

Tatiana Pascovschi


Distribuie
..