IATĂ cu cine seamănă fetiţa Andrei şi a lui Cătălin Măruţă

Distribuie

„Are mama o fetiţă frumuşică foc”. Aşa ar putea să cânte şi Andra atunci când o piveşte pe micuţa Eva Maria Ioana. Bebeluşul, în vârstă de trei luni, seamănă din ce în ce mai bine cu tăticul ei, realizatorul tv, Cătălin Măruţă.

Andra (29 de ani) şi Cătălin Măruţă (37 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete de la noi. Artista care în această vară a devenit pentru a doua oară mămică radiază de fericire. Recent, solista a publicat pe reţeaua de socializare o imagine cu fetiţa ei Eva Maria Ioana. Bebeluşul de bucură de atenţia ambilor părinţi, care stau protectivi lângă ea. Imaginea a strâns în doar câteva ore 60.000 de aprecieri din partea fanilor artistei, semn că aceştia îi urmăresc cântăreţei activitatea pe reţelele sociale. Acştia s-au întrecut în urări de bine pentru fetiţă, dar nu au putut să nu remarce că Eva Maria seamănă din ce în ce mai bine cu tatăl ei. Încă de la naşterea micuţei, mama Andrei a remarcat că bebeluşul are trăsăturile lui Cătălin Măruţă.

Cântăreaţa şi prezentatorul tv sunt împreună de aprope zece ani. Cei doi au împreună şi un fiu în vârstă de 4 ani.

Andra și Cătălin Măruță și-au botezat fiica duminică, 11 octombrie. Nașii de botez au fost, ca și la primul copil, fostul patron al echipei CFR Cluj Arpad Paszkany și logodnica sa Ana Maria. După ceremonia religioasă, cei 300 de invitați au petrecut la un restaurant de fițe din Capitală.

click.ro


Distribuie
..