Iată cine este tatăl copilului ANNEI LESKO! Vezi ce spune VEDETA despre el

Distribuie

Anna Lesko, una dintre cele mai admirate cântărețe din România, şi-a anunţat fanii că este însărcinată în 7 luni. Vedeta a vorbit în sfârşit despre cel cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste şi cel care este tatăl copilului ei.

Tatăl copilului cântăreţei este DJ şi a lucrat cu ea la mai multe proiecte muzicale. Tânărul de 28 de ani, mai mic cu 5 ani decât Anna Lesko, este foarte talentat şi se pare că între el şi Anna s-a aprins focul dragostei în urmă cu trei ani.

„Ne-am cunoscut prin intermediul managerului meu, Florian Nedelcu. Căutam un DJ pentru proiectul meu. Am făcut o preselecţie şi l-am ales pe el. Noi stăm împreună, suntem mereu împreună, pe scenă, pe drumuri, acasă. Trăim de mult o viaţă de oameni căsătoriţi”, a povestit artista, relatează libertatea.ro

Aseară, Anna a vorbit pentru prima dată despre sarcina ei: „Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte uşoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte”.

Aceasta a adăugat: „Tatăl este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectați şi în România şi în Basarabia. Trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, cu bune şi cu rele, de trei ani”.


Distribuie