Iată ce CADOU i-a făcut Victoria Lungu fiicei sale Valeria! FOTO în articol

Distribuie

După ce Victoria Lungu şi-a felicitat fiica foarte emoţionant şi prin intermediul internetului, Valeria, fiica sa, a decis să îi mulţumească mamei sale, pentru cadoul primit, la fel, scriind un comentariu foarte sensibil pe o reţea de socializare. Iată ce cadou a primit Valeria din partea mamei sale, dar şi ce a ataşat aceasta lângă poze.

Victoria a decis să-i facă o surpriză fiicei sale Valeria, oferindu-i o vacanţă de vis la mare, în Turcia. Interpreta a organizat totul, astfel încât Valeria să fie chiar în data de 13 mai în Antalya, Turcia.

Iată o fotografie făcută de Valeria, chiar de ziua ei:

Citeşte ce mesaj a ataşat Valeria, mulţumindu-i mamei sale pentru cadoul oferit:

”Vreau să mulţumesc mamei pentru cadoul superb! o vacanţă în familie este tot ce îmi doream cel mai mult . Mămica eşti cea mai scumpă,  superbă, extraordinară femeie, şi îţi multumesc că de ziua mea, sunt cea mai fericită! Sunt mândră că am ajuns la aşa o vârstă frumoasă, îţi mulţumesc pentru susţinere, ajutor, dragoste, mulţumesc pentru că ai fost mamă şi tată şi indiferent de ce spune gura lumii să ştii că dragostea care o am în suflet e imensă,  infinitul e ca centimetrul, te iubesc enorm de mult!”


Distribuie
..