Iată ADEVĂRUL cum a reușit Luminița Anghel să dea jos 30 de kilograme

Distribuie

Unele vedete sunt de nerecunoscut acum, față de anii trecuți, deoarece multe dintre ele nu și-au schimbat doar culoarea părului sau felul în care se îmbracă.

Khloe Kardashian este cel mai recent exemplu în acest sens. Aceasta are acum un abdomen bine definit şi o talie zveltă, sora lui Kim Kardashian afişând un nou look.

 

La 44 de ani, Missy Elliot a reuşit să piardă 30 de kilograme. Şi asta datorită sportului şi alimentaţiei sănătoase.

 

Jennifer Hudson (33 de ani) a slăbit 40 de kilograme. Cântăreată americană afişează astăzi o talie zveltă, însă nu a fost timpul aşa. Transformarea este extrem de vizibilă şi în cazul ei.

 

Queen Latifah (44 de ani) s-a hotărât să slăbească pentru a fi în cea mai bună formă fizică şi psihică. Vedeta merge la sală aproape în fiecare zi a săptămânii şi mănâncă porţii mici. Astfel, ea nu sare peste nicio masă şi manâncă chiar şi desert, acesta constând într-o prăjitură cu lamâie.

 

Kelly Osbourne a reuşit o surprinzătoare pierdere de kilograme după numeroase tentative în acest sens. Vedeta a descoperit regimul perfect pentru ea: o alimentaţie săracă în glucide. În plus, nu se forţează să mănânce tot din farfurie.

 

Zach Galifianakis este unul dintre bărbaţii celebri care şi-au dorit să slăbească. Şi au şi reuşit, metamorfoza fiind evidentă şi în cazul său.

 

Kirstie Alley a avut tot timpul probleme cu greutatea. Din fericire, a găsit soluţia perfectă pentru a slăbi. Actriţa a slăbit dansând, iar o dată slabă a putut să danseze şi mai mult.

 

Teo Trandafir a trecut printr-o operaţie de micşoare a stomacului. A pierdut multe kilograme, iar acum consumă în special lactate şi evită carbohidraţii. Mănâncă aproape orice, dar în cantităţi mici.

 

Luminiţa Anghel a slăbit 30 de kilograme după ce se îngrăşase mult în perioada în care a fost însărcinată. A renunţat la pâine şi dulciuri şi nu mai mănâncă după ora 6 seara.

viva.ro


Distribuie