Ian şi Tyana fac FURORI din nou! S-au apucat să cânte MANELE? Iată ce SURPRIZĂ au pregătit

Distribuie

Cei mai scandaloşi interpreţi de la noi, fraţii Ian şi Tyana au surprins din nou. De data asta cu un produs muzical diferit de ceea ce a-ţi văzut până acum.

Dacă aşteptaţi să vedeţi ceva pervers sau imagini XXX, atunci o să vă dezamăgim de data asta. Ian şi Tyana au lansat o piesă extrem de cuminte. Dacă e spre bine sau dacă nu, rămâne să vedem mai târziu. Noul produs muzical se numeşte „Azi şi mâine”. Este prima piesă în limba română, în stil latino. Muzica şi versurile aparţin celor de la studioul BLACK BLOCK, iar ideea acestei piese aparţine lui Ian şi Tyana. Chiar dacă la prima audiţie seamănă a fi o manea, artiştii susţin că piesa este în stil latino.

Ian şi Tyana au mărturisit pentru ZUMI.MD că îşi doresc un videoclip la această piesă, care va fi lansat la toamnă. Chiar dacă ne-a fost frică să întrebăm ce ne aşteaptă în noul clip, fraţii scandaloşi au promis de data asta să renunţe la prostii.

„Chiloţei şi funduri goale nu vor fi, dar vom şoca prin alte metode şi vom include altceva, ca publicul să fie plăcut şocat” – a adăugat Ian


Distribuie
..