HALUCINANT! Oana Zăvoranu a vorbit cu mama ei prin intermediul unui parapsiholog! Uite ce mesaje şi-au spus

Distribuie

La două săptămâni de la moartea Marioarei Zăvoranu, un parapsiholog susţine că a reuşit să intre în contact cu spiritul femeii de afaceri.

Invitat în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, parapsihologul Lucian Iordănescu a făcut o mărturisire şocantă. Omul spune că a vorbit cu spiritul Marioarei Zăvoranu şi că aceasta este… în platou.

„Am intrat de trei ori în legătură cu ea. Încă nu ştia că a decedat. Era a patra zi după ce a murit. Eu când vreau să-i spun ceva, nu îi spun prin cuvinte. Am avut 3 întâlniri până acum cu Mărioara Zăvoranu de când a plecat. Vrea să se creeze o armonie. Mărioara este în platou. Mi-a spus că e împăcată cu fiica ei”, a spus el.

Contactată telefonic, Oana Zăvoranu nu a părut surprinsă de afirmaţiile parapsihologului, ba chiar i-a pus câteva întrebări… spiritului mamei ei. „Puţini şi-au dat seama că am şi eu un suflet şi sunt rănită. Sunt un om timid şi sensibil. Dacă mama m-ar auzi în clipa această i-aş pune nişte întrebări la care nici nu mai aştept răspuns. M-am împăcat cu ideea că asta a fost să fie. Eu sunt pasionată de lumea de dincolo, citesc cărţi. De ce nu m-ai iubit mamă niciodată, când aveam atâta nevoie de dragostea ta? De ce nu ai avut încredere în mine? Eu o iubesc”, a spus vedeta, la Antena Stars.

libertatea.ro.


Distribuie
..