Halle Berry s-a despărit de soţul ei, după doar 7 luni de mariaj

Distribuie

Actriţa americană şi starul francez se află în pragul divorţului după doar 7 luni de mariaj. Halle Berry s-a despărţit în secret de Olivier Martinez. Actriţa de 47 de ani a fost surprinsă mereu singură la evenimentele mondene.

În mai puţin de un an, Halle Berry (47 de ani) şi Olivier Martinez (48 de ani) au făcut şi nuntă, şi copil. Dar povestea lor de dragoste a ajuns la sfârşit, potrivit revistei americane „People”.

Cei doi actori s-au despărţit în secret, iar Halle a încetat deja să mai poarte verigheta şi inelul de logodnă. Surse din apropierea actriţei spun că de aceea „Catwoman” a venit neînsoţită la decernarea premiilor Oscar din Los Angeles şi a evitat mai multe evenimente mondene importante, scrie click.ro.

Halle Berry şi starul francez s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare la „Dark Tide”, iar în iulie 2013, cei doi s-au căsătorit. În cazul unui divorţ, îndrăgiţii actori vor trebui să-şi împartă averea de 90 de milioane de dolari şi custodia micuţului Maceo (5 luni).

În iulie 2013, Halle Berry s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, în cadrul unei ceremonii intime, în Franţa. Cei doi au împreună un fiu, Maceo, născut la 5 octombrie 2013. Actriţa americană mai are o fiică, Nahla, născută în martie 2008, cu fostul iubit, modelul canadian Gabriel Aubry (37 de ani). În 2012, manechinul s-a bătut cu Olivier până au ajuns amândoi la spital.


Distribuie
..