Gwyneth Paltrow NU ARE diplomă universitară

Distribuie

Marissa Mayer, CEO-ul grupului Yahoo!, a stârnit un val de reacții negative după ce a refuzat colaborarea cu blogul de lifestyle al actriţei Gwyneth Paltrow, pe motiv că vedeta nu are o diplomă universitară.

Potrivit The New York Times, CEO-ul grupului american a refuzat să o angajeze pe vedeta hollywoodiană întrucât „a dezaprobat faptul că Paltrow nu a absolvit o facultate”.

Deşi este câştigătoare a unui premiu Oscar, autoare a unor cărţi culinare devenite bestselleruri în Statele Unite ale Americii şi deţinătoarea unui blog de lifestyle foarte popular, actriţa Gwyneth Paltrow nu este „suficient de bună” pentru o colaborare cu grupul Yahoo, a considerat Marissa Mayer. 

Această decizie a fost aspru criticată pe reţelele de socializare de mulţi utilizatori, care au spus că Marissa Mayer este „o snoabă cu educaţie înaltă” şi i-au reamintit acesteia că trei legende ale internetului, Steve Jobs, Bill Gates şi Mark Zuckerberg, nu deţin nici ei o diplomă universitară, deşi au studiat la universităţile Reed şi Harvard.


libertatea.ro


Distribuie