Goală dar în sandale! Poziţiile îndrăzneţe ale unui model FAIMOS! FOTO în articol

Distribuie

Goală-goluţă şi superbă, fără a fi vulgară, celebrul model Eliza Cummings, care are contracte de imagine cu numeroase branduri de lux din lume, a acceptat să fie protagonista unui shooting mai… îndrăzneţ.

Modelul Eliza Cumminngs a fost protagonista unui shooting incendiar, pentru firma de ochelari de soare House of Holland.

Pentru campania din această vară a brandului, frumoasa brunetă a pozat în costumul Evei, încălţată cu o pereche de sandale bătute cu pietre şi purtând ochelarii de soare House of Holland, notează libertatea.ro.

Eliza Cummings este un model în vârstă de 23 de ani, originară din Anglia. Este unul dintre cel mai bine cotate manechine, apărând pe copertele unor reviste celebre sau în pictoriale pentru publicaţii precum Dazed & Confused, i-D, Sunday Times Style Magazine sau Vogue Italia, Vogue Japan, Vogue UK şi W Magazine. A fost model pentru case de modă ca Balenciaga, Calvin Klein, Coach, Costume National, Juicy Couture, Paul Smith, River Island, Top Shop, Vivienne Westwood şi Uniqlo.


Distribuie
..