Gest rar în showbiz! Cum a reușit un solist celebru să impresioneze până la lacrimi o elevă de școală generală

Distribuie

Gest lăudabil! Aurel Moldoveanu a premiat-o pe cea mai sârguincioasă elevă la încheierea şcolii gimnaziale din localitatea unde s-a născut, Bordeşti, Vrancea, cu un laptop de ultimă generație.

Solistul s-a prezentat personal pentru a-i înmâna cadoul șefei de promoție, elevei Irinei Mihaela Chriac, care a terminat clasa a VIII-a cu media 10.

”Acest premiu modic este pentru elevul care timp de patru ani, pe parcursul gimnaziului, a reuşit să performeze, sa fie primul. Este de datoria mea ca bordeştean să încurajez valorile tinerei generaţii. Cred că la Bordeşti este o energie directă, iar valorile trebuie să iasă în faţă. Este de datoria noastră să le promovam şi să le ajutam sa ajungă acolo unde le este locul”, își laudă isprava Aurel Moldoveanu.

Este pentru al patrulea an cosecutiv când cantautorul, care a făcut grădiniţa, dar şi primele clase în satul sus amintit, oferă acest premiu. Pe viitor, Aurel îşi doreşte să creeze o bursă de studii pentru elevii cu merite deosebite care să-i poarte numele.

libertatea.ro


Distribuie
..