GALERIE FOTO! Ele sunt dovada că există miracole! Au peste 60 de ani dar nu le-ai da mai mult de 30

Distribuie

Au trecute câteva decenii peste ele dar nu ți-ai da seama de asta dacă le-ai privi. Nu au riduri sau sunt bine mascate, talia a rămas de viespe, iar energia, ca în tinerețe. Ele sunt cele mai frumoase femei trecute de 60 de ani!

Ernestine Shepherd (77 de ani) nu are mai mult de 40 de ani – cel puțin așa crezi când vezi imagini cu ea -sculptată, veselă, fără riduri. Nu e de mirare că, atunci când afli că e trecută de 70 de ani, ți se pare că auzi o glumă nesărată. Dar este cât se poate de adevărat! Ernestine a obținut acest corp de vis și acel chip care sfidează trecerea timpului târziu în viață, pe la vârsta de 50 de ani. Atunci s-a apucat de sport, împreună cu sora ei. Când aceasta a murit, Ernestine i-a jurat că va continua cu antrenamentul.

Acum, are două titluri la campionatele de bodybuilding și se poate lăuda cu finalizarea a nouă maratoane. În fiecare zi, se scoală la 2.30 dimineața și citește din Biblie. Dieta sa presupune 1700 de calorii/zilnic, majoritatea obținute din albușurile ouălor fierte, pui, legume și o băutură din albușuri lichide. Aleargă în jur de 128 de kilometri săptămânal și nu ia suplimente.

Jane Fonda (76 de ani) a ținut bătrânețea la depărtare cu fitness dar și operații plastice. Nu este mândră de ele, dar au fost o formă de a-și potoli demonii – traume în copilărie, anorexie, bulimie, mai târziu, trei divorțuri dureroase și cancer la sân. 

Martha Stewart (73 de ani) arată fenomenal pentru vârsta ei datorită Botox-ului dar și obiceiurilor de frumusețe de la care nu se abate. Bea sucul unei lămâi în fiecare dimineață,se spală pe față cu săpun din silicon și aplică Creme de la Mer, își îngrijește mâinile cu exerciții de yoga și masaj. Pentru a-și menține părul, nu folosește fixativ și chiar evită peria. 

Annette (72 de ani) a făcut senzație într-un reality show american. Vârsta ei, imposibil de ghicit de audiență, a fost ascunsă cu ajutorul unor trucuri: sport zilnic, mult somn de frumusețe, detoxifiere cu sucuri și bronz natural.

Apasra Hongsakula (67 de ani) arată nesperat de bine pentru vârsta sa. Au trecut 50 de ani de când a fost numită prima Miss Thailanda dar Apasra Hongsakula a știut cum să folosească ultimele tehnici de frumusețe pentru a-și păstra luminozitatea și fermitatea chipului.

Christie Brinkley (60 de ani) a intrat în lumina reflectoarelor acum zeci de ani, când a lucrat ca supermodel. Astăzi, după patru divorțuri, trei copii și un accident de elicopter, Christie arată atât de bine datorită unui stil de viață echilibrat.

Jennifer Tilly (55 de ani) nu a vrut să dezvăluie secretele frumuseții sale fără vârstă, glumind deseori că se datorează doar filtrelor pe iPhone. De fapt, actrița arată fabulos și fără ele,la orice eveniment de covor roșu.

Elle MacPherson (50 de ani) are încă cel mai tare corp din industria de modelling pentru vârsta ei! Supermodelul spune că nu bea deloc alcool de 11 ani.

euforia.tv.


Distribuie
..