Gafă incredibilă! Ce le-a făcut rapperul Kanye West unor tineri cu DIZABILITĂŢI | VIDEO

Distribuie

Kany West, rapperul care are milioane de fani, este deja celebru pentru aroganţa sa, dar de data a comis-o atât de grav încât gafa sa a făcut înconjurul lumii.

www.youtube.com

Cântăreţul a susţinut un concert, vineri,  pe Qantas Credit Union Arena din Sydney. La un moment dat s-a oprit din cântat şi le-a cerut tuturor fanilor să se ridice în picioare.

„Nu pot să continui show-ul decât dacă toată lumea se va ridica în picioare”, a declarat el.

Astfel, în câteva minute toată sala era în picioare, mai puţin un cuplu de tineri cu dizabilităţi, cei doi fiind în scaun cu rotile. După ce a strigat de câteva ori la ei să se ridice, timp în care publicul îi huiduia pur şi simplu, pentru era oprit show-ul din cauza lor, Kanye şi-a dat seama că sunt în scaun cu rotile. Nu doar că nu şi-a cerut scuze pentru gafa făcută, dar a continuat: „Sunteţi în scaun cu rotile? Vreau să ştiu de ce nu vă ridicaţi, sunteţi în scaun cu rotile?” Pentru a se convinge că tinerii chiar au un handicap, starul şi-a trimis garda de corp să verifice.” Da? Sigur? Ok”, a spus el după ce a primit confirmarea.

După momentul de-a dreptul penibil, rapperul şi-a continuat show-ul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Imaginile însă, au făcut înconjurul lumii.

www.libertatea.ro


Distribuie
..